Hva er «kjøp av tjenester, eks. parkering og donasjoner» og hvorfor er jeg belastet for det?


Linjen for «Kjøp av tjenester, eks. parkering og donasjoner» på fakturaen omhandler kjøp av tjenester eller produkter dere har bestilt og valgt å betale for med SMS. Du kan sperre ditt abonnement for bruk av innholdstjenester (CPA) på Min Side.

Dette kan være alt fra parkering, bompasseringer, stemmegivning via mobil, donasjoner til veldedige organisasjoner, spill-, strømme- og varslingstjenester, nummersøk, ringetoner eller mobilbetaling for annonser. Prisene varierer og settes av hver enkelt tilbyder.

Saga Mobil viderefakturerer kun for kostnaden og vi har dessverre ingen kontroll over belastninger fra slike innholdstjenester.

Leverandørene av innholdstjenestene kan være mange ulike, men som kunde av Saga Mobil kan du logge deg inn på nettsidene til Strex hvor du finner informasjon om hva du er belastet for, hvilken innholdsleverandør som har belastet deg og kontaktinformasjon til disse.


Merk:
Enkelte innholdstjenester er abonnementsbasert, så her er det viktig å være oppmerksom på eventuelle bindings- og avtaletider. For å stoppe eventuelle abonnement på en innholdstjeneste må du sende SMS med f.eks kodeord STOPP (avhenger av leverandøren) til det aktuelle nummeret (innholdstjenesten).


Er du uenig i beløpet du har blitt belastet for? Ta kontakt med leverandøren eller Strex så hjelper de deg.
Saga Mobil

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.